Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoskorgar med färska frukter och bär

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Chokladälskaren smälter choklad, penslar insidan av korgarna och låter chokladen stelna.

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop äggvitor, socker och kokos. Smöra och mjöla 10 hårda muffinsformar. Fördela smeten i formarna och tryck ut den med fuktig hand. Grädda korgarna gyllenbruna mitt i ugnen 10-12 minuter i 180 grader. Låt svalna. Ta försiktigt ut korgarna ur muffinsformarna och låt dem bli kalla på ett fat. Skala och skär ananasen i små bitar. Fyll formarna med frukt och bär vid servering. Vispa grädden, smaksätt med kardemumma och servera till kokosformarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.