Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoskyckling med chili och jordnötssås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Mycket god rätt och perfekt att ha med i matlådan med en liten fruktsallad till dessert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillagning 1. Skär kyckling i bitar. Hacka lök och finhacka vitlöken. Kärna ur och finhacka chilifrukt.
  2. 2. Fräs kyckling och lök i olja tills de fått färg. Tillsätt sedan vitlök och fräs ytterligare två minuter. Tillsätt salt, sedan chili, socker, soja, kycklingfond, citronsaft, jordnötssmör och kokosmjölk. Låt koka 15 minuter på svag värme.
  3. Servera med basmatiris och en sallad.
  4. Näringsvärde: Energi (KJ) 3200 Energi (Kcal) 765 Kolhydrater (g) 67 Protein (g) 39 Fett (g) 36

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MosterNettan 11 november 2012

    Den här rätten kommer att förgylla nån dag den här veckan!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.