Gott med lite thaimat, styrkan bestämmer du själv med currypastan.
Instruktioner
- Strimla kycklingfiléerna och lägg dem i en plastburk. Häll över ostronsåsen och rör om. Sätt locket på burken och ställ den kallt minst 1 timme.
- Hetta upp woken och fräs 2 tsk currypasta. Tillsätt kokosmjölk och låt det koka upp. Smaka av om det behövs mera currypasta.
- Strimla limebladen fint och lägg ner dem i kokosmjölken tillsammans med fisksås. Låt det småputtra ca 15 minuter.
- Tillsätt kycklingen och koka i ytterligare ca 10 minuter. Rör till sist ner bambuskotten och låt allt puttra i ytterligare ca 5 minuter. Smaka av med fisksås. Garnera med färsk koriander och limeskivor.
Publicerat den
8 februari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Super gott, en va försiktig ed currypastan. De e super starkt. Klar 5:a
Tusen tack för en underbar thairätt. Eftersom vi älskar styrka i maten tog jad extra currypasta ch tog även i sambal oelek i. Vi säger bara mums. En klar 5:a från oss.