Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott med lite thaimat, styrkan bestämmer du själv med currypastan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kycklingfiléerna och lägg dem i en plastburk. Häll över ostronsåsen och rör om. Sätt locket på burken och ställ den kallt minst 1 timme.
  2. Hetta upp woken och fräs 2 tsk currypasta. Tillsätt kokosmjölk och låt det koka upp. Smaka av om det behövs mera currypasta.
  3. Strimla limebladen fint och lägg ner dem i kokosmjölken tillsammans med fisksås. Låt det småputtra ca 15 minuter.
  4. Tillsätt kycklingen och koka i ytterligare ca 10 minuter. Rör till sist ner bambuskotten och låt allt puttra i ytterligare ca 5 minuter. Smaka av med fisksås. Garnera med färsk koriander och limeskivor.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • christincarlsson 5 mars 2011

    Super gott, en va försiktig ed currypastan. De e super starkt. Klar 5:a

  • bitten56 28 oktober 2011

    Tusen tack för en underbar thairätt. Eftersom vi älskar styrka i maten tog jad extra currypasta ch tog även i sambal oelek i. Vi säger bara mums. En klar 5:a från oss.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.