Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb torsk red curry

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här snabblunch - god torskgryta med röd curry, paprika och cocosmjölk.

Ingredienser

Instruktioner

Tina fisken lätt och skär i bitar, ca 3x3 cm. Fräs grönsakerna i lite olja, tillsätt curry-pastan och kokosmjölken och citronsaften, låt allt sjuda 5 minuter, lägg sen i fisken. Rör om, låt koka upp och sjud i 2 minuter. Smaka av med lite salt och servera med nykokt jasminris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.