Kokospanerad kyckling med ananas dressing recept

Din sökning gav 24 träffar
Ruccolapesto

Gillar man pesto är det här receptet inte dumt alls. Snabbt, gott och enkelt det gillar jag.


Trädgårdsmästarens salsa

Under sensommaren när jag har överflöd av chili, tomater och örter så passar jag på att äta mycket salsa. Till grillat, på bruchetta, till texmex...


Caesardressing

1.Börja med att steka kycklingen i panna med olja salt och peppar i ca 2 minuter. 2.Tillsätt bacon i samma panna och dra ner värmen på spisen. 3. Stek tills baconet har fått en gyllenbrun färg och t..


Roohafza chili sås

Roohafza är en saft framställt av bland annat örter, frukter, grönsaker, blommor och rötter. Kan användas till mycket, en recept vill jag dela med här.


Godaste vitlökssåsen

Det här är ett recept jag fått av en gammal arbetskamrat. Supergott till sallader, gärna matiga med kyckling, men funkar också utmärkt till pizza. Prova! Ni blir inte besvikna.


Min fräscha kalla limesås

Den här såsen funkar både till fisk och kyckling och såväl på buffé bordet som till vardags eller fest maten. Gör gärna dubbel sats, den brukar ha en försvinnande åtgång.. Den är klockren till st..Haydari

Yoghurtdipp som passar till det mesta från grillen; fisk, kött, kyckling och bröd.

Kyckling med Cheez Doodles
Kyckling med Cheez Doodles

Hittade det här receptet på en annan matsajt och testade det efter att jag anpassat det efter min egen smak. Tyckte att det passar bra här på MK också. =)