Kokospanerad kyckling med ananas dressing recept

Laddar...
Din sökning gav 25 träffar
Ruccolapesto

Gillar man pesto är det här receptet inte dumt alls. Snabbt, gott och enkelt det gillar jag.


Trädgårdsmästarens salsa

Under sensommaren när jag har överflöd av chili, tomater och örter så passar jag på att äta mycket salsa. Till grillat, på bruchetta, till texmex...


Roohafza chili sås

Roohafza är en saft framställt av bland annat örter, frukter, grönsaker, blommor och rötter. Kan användas till mycket, en recept vill jag dela med här.


Godaste vitlökssåsen

Det här är ett recept jag fått av en gammal arbetskamrat. Supergott till sallader, gärna matiga med kyckling, men funkar också utmärkt till pizza. Prova! Ni blir inte besvikna.


Min fräscha kalla limesås

Den här såsen funkar både till fisk och kyckling och såväl på buffé bordet som till vardags eller fest maten. Gör gärna dubbel sats, den brukar ha en försvinnande åtgång.. Den är klockren till st..Haydari

Yoghurtdipp som passar till det mesta från grillen; fisk, kött, kyckling och bröd.Kyckling med Cheez Doodles
Kyckling med Cheez Doodles

Hittade det här receptet på en annan matsajt och testade det efter att jag anpassat det efter min egen smak. Tyckte att det passar bra här på MK också. =)


Citronmarinad/citronolja
Citronmarinad/citronolja

Väldigt fräsch och god att pensla hel kyckling med innan den går in i ugnen. Behöver ingen marineringstid, egentligen, den ger mycket smak ändå. Jag serverar nästan alltid Pilaffris till. Supergott!
Floyds BBQ sås
Floyds BBQ sås

Detta har jag fått av min granne som lyckades få tag på receptet från ett tv-program med den kända tv-kocken Floyd. Jag använder såsen till både grillat, ugnssekt kyckling eller till fläskkött. Kanons..


Texas barbequesås
Texas barbequesås

En chilibaserad sås som passar till grillad kyckling, nöt- och griskött. Kan även användas som marinad till kött (uteslut grädde!) och är riktigt god kall som dip till exempelvis bröd. Helt enkelt en ..

Annas friska dip-dressing
Annas friska dip-dressing

Helstekt kyckling och rostade grönsaker i ugnen - då kom dottern och improviserade ihop en härlig kall dressing som innehåller ingredienser som motar förkylning i dörren. Härligt god, både söt och ..
Smarrig kall vitlökssås
Smarrig kall vitlökssås

Perfekta såsen till det mesta, paj, kyckling, grillat, pommes eller till vad som helst. Lätt att göra, vinner dock på kylning.