X

Kokospanerad kyckling med ananas dressing recept

Laddar...
Din sökning gav 30 träffar
Egen boxholmsost sås till kycklin..

Denna sås är så enkel men otroligt god och denna ost är perfekt som sås. Basen är mycket enkel med bara denna goda ost och grädde, mjölk, vitlök, smör samt ganska mycket broccoli. Sen är det fri..


Trädgårdsmästarens salsa

Under sensommaren när jag har överflöd av chili, tomater och örter så passar jag på att äta mycket salsa. Till grillat, på bruchetta, till texmex...


Egen kycklingsås med fyra mixsåse..

Enkelt, snabb, mycket godare samt lite annorlunda möjligen i dagens jäktande samhälle. Har du en massa pulversåser hemma i skafferiet som bara står och samlar damm så kan man ju mixa ihop dem istället..


Roohafza chili sås

Roohafza är en saft framställt av bland annat örter, frukter, grönsaker, blommor och rötter. Kan användas till mycket, en recept vill jag dela med här.


Godaste vitlökssåsen

Det här är ett recept jag fått av en gammal arbetskamrat. Supergott till sallader, gärna matiga med kyckling, men funkar också utmärkt till pizza. Prova! Ni blir inte besvikna.


Min fräscha kalla limesås

Den här såsen funkar både till fisk och kyckling och såväl på buffé bordet som till vardags eller fest maten. Gör gärna dubbel sats, den brukar ha en försvinnande åtgång.. Den är klockren till st..Haydari

Yoghurtdipp som passar till det mesta från grillen; fisk, kött, kyckling och bröd.Kyckling med Cheez Doodles
Kyckling med Cheez Doodles

Hittade det här receptet på en annan matsajt och testade det efter att jag anpassat det efter min egen smak. Tyckte att det passar bra här på MK också. =)


Citronmarinad/citronolja
Citronmarinad/citronolja

Väldigt fräsch och god att pensla hel kyckling med innan den går in i ugnen. Behöver ingen marineringstid, egentligen, den ger mycket smak ändå. Jag serverar nästan alltid Pilaffris till. Supergott!
Floyds BBQ sås
Floyds BBQ sås

Detta har jag fått av min granne som lyckades få tag på receptet från ett tv-program med den kända tv-kocken Floyd. Jag använder såsen till både grillat, ugnssekt kyckling eller till fläskkött. Kanons..


Texas barbequesås
Texas barbequesås

En chilibaserad sås som passar till grillad kyckling, nöt- och griskött. Kan även användas som marinad till kött (uteslut grädde!) och är riktigt god kall som dip till exempelvis bröd. Helt enkelt en ..


Söt-Luddes godaste grillsås
Söt-Luddes godaste grillsås

En fantastiskt god, fräsch och kall grillsås, med sting av vitlök. God syra i såsen gör den till ett perfekt tillbehör till grillkvällarna. Den passar till både kött, fisk och kyckling! Mycket lättlag..

Annas friska dip-dressing
Annas friska dip-dressing

Helstekt kyckling och rostade grönsaker i ugnen - då kom dottern och improviserade ihop en härlig kall dressing som innehåller ingredienser som motar förkylning i dörren. Härligt god, både söt och ..


Rajders egna gräddsås
Rajders egna gräddsås

Passar gärna till grillad marinerad fläskkarré med svartvinbärssylt och potatisgratäng eller vilket annat nöt- eller griskött som helst samt kyckling.