Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokospanerad fisk med sweet chili och lime

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Hittat receptet i Coops "Mer smak". Låter gott!

Ingredienser

Instruktioner

Häll upp mjöl på en tallrik och kokosflingor i en annan. Vispa sönder äggen i en skål. Skölj och skär fisken i mindre bitar. Salta och vänd den först i mjölet, sedan i äggen och sist kokosflingorna. Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek på låg värme två minuter på varje sida, tills paneringen blivit gyllenbrun. Servera med sweet chilisås, en limeklyfta och ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.