Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokospanerad fiskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabb vardagsrätt. Passar utmärkt till linssallad eller potatis och kall sås. Funkar att göra dubbelt av fisken och frysa in ostekt så går det ännu fortare nästa gång.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fiskfilén i 3 cm breda bitar.
  2. Ta fram 3 djupa tallrikar. Det ska vara fullkornsdinkel i en, uppvispade ägg i en och en blandning av ströbröd och kokos i den tredje.
  3. Vänd fiskbitarna i mjölet, doppa dem i det uppvispade ägget och sist i kokosblandningen. Salta och peppra.
  4. Stek på medelvärme tills fisken fått färg på bägge sidor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.