Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokospannacotta

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

En läcker midsommardessert som kan lagas nästan klar dagen innan den ska bjudas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp kokosmjölk, grädde, socker och citronsaft i en kastrull.
  2. Krama vattnet ur gelatinbladen och rör ner dem försiktigt i gräddblandningen. Låt kallna och rör om då och då.
  3. Fyll smeten i 6-8 vattensköljda glas och låt dem stå i kylen i minst 2 timmar, men gärna över natten.
  4. Garnera med skivade jordgubbar som penslas med lite smält röd gelé.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.