Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokospannacotta med choklad och chili

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Läckraste desserten, fin att ställa fram också!

Ingredienser

Instruktioner

Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Klyv vaniljstången på längden och skrapa ur fröna. Koka upp grädde, kokosmjölk, socker, vaniljstång och frön samt vaniljsocker och låt sjuda ca 7 minuter. Tillsätt finhackad chili/spansk peppar på slutet. Dra kastrullen av värmen. Tillsätt gelatinbladen och låt dem smälta i gräddblandningen. Låt svalna ca 10 minuter. Fördela i små koppar och strö över finhackad mörk choklad. Ställ kallt minst två timmar. Garnera med extra choklad och/eller en en skiva röd chili.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.