Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokospannacotta med färsk fruktcocktail

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Len mjuk kokospannacotta med krispig frukt= Succé!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg gelatinbladen. Koka upp kokosmjölk, grädde, socker och citronsaft i en kastrull. Krama vattnet ur gelatinbladen och rör ner dem försiktigt i gräddblandningen. Låt kallna och rör om då och då.
  2. Fyll smeten i 6 vattensköljda glas och låt dem stå i kylen i minst 2 timmar eller gärna över natten.
  3. Garnera med den färska fruktcocktailen eller skivade jordgubbar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Carro67 17 november 2008

    Jag gjorde den här kokospannacottan häromdagen så den kan jag rekommendera. Den var god och den smakade mycket kokos.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.