Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokospannacotta med granatäpple och rostad kokos

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Den lena kokospannacottan piggas upp med kärnor från grantäpple.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 minuter. Koka upp kokosmjölk och grädde och socker i en kastrull och låt sjuda ca 1 minut. Ta kastrullen från värmen. Ta upp gelatinbladen och låt dem smälta i kokosmjölken. Tillsätt citronsaft och rom.
  2. Låt blandningen stå ca 30 minuter, rör om då och då. Häll smeten i formar och täck med plastfolie. Ställ ikylen i ca 6 timmar.
  3. Rosta den rivna kokosen i en torr stekpanna. Rör om då och då. Halvera granatäpplet och peta ur kärnorna. Lägg kärnorna ovanpå pannacottan och strö riven kokos runt om. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.