Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokospannacotta med mangosallad

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Krämigt och friskt med exotisk touch. Pannacottan kan göras dagen före servering och förvaras i kylen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda grädde, mjölk, socker, limesaft, limeskal och kokos i en kastrull. Låt koka upp. Låt blandningen stå 2-3 minuter och sila sedan bort kokosen.
  2. Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 minuter. Ta upp och låt dem smälta i gräddblandningen. Häll smeten i portionsglas och ställ i kylen 3-4 timmar.
  3. Skala och kärna ur mangon. Skär fruktköttet i små bitar. Halvera och gröp ur passionsfrukten. Blanda mango och passionsfrukt.
  4. Fördela frukten på tallrikar. Stjälp upp pannacottan ovanpå och garnera med citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.