Kokospannacotta med tropisk frukttopping

Mycket god!

Ingredienser

1 liten tetra förpackning kokosmjölk (200ml)
3 dl vispgrädde
3/4 dl gelésocker
1 tsk vaniljsocker

Frukttopping:
½ liten färsk ananas
1 passionsfrukt
1 msk rårörssocker
Finriven skal av 1 lime
1 msk hackad mynta

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 pers
Visningar:
386
Sparat:
14

Gör så här

Häll kokosmjölk,grädde och gelésocker i en kastrull,koka upp och låt koka ½ minut.
Ta kastrullen från värmen och rör ner vaniljsockret.Häll upp i 4 portionsglas.Ställ i kylskåpet att stelna ca 3 timmar.
Frukttoppingen:
Skär bort rotstock och skal på ananasen.Skär fruktköttet i små tärningar.Blanda med urgröpt passionsfrukt,socker,limeskal och mynta.
Toppa pannacottan med frukterna strax före servering!

LIKNANDE RECEPT

Kokospannacotta recept
över 2 månader
av Queenie
över 2 månader
av Helvina
över 2 månader
av pihal
över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.