Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Supersmarrig variant av rulltårta med kokos och marsánkräm.

Ingredienser

Instruktioner

Ugnstemperatur:250grader C eller varmluftsugn:200grader Så här gör du: 1. Vispa ägg och socker pösigt. 2.Blanda kokosflingor, mjöl och bakpulver. Vänd ner blandningen i smeten. 3.Bred ut smeten på ett bakplåtspapper i en långpanna, 30 gånger 40 cm. 4. Grädda mitt i ugnen c:a 5 minuter. 5. Stjälp upp kakan på sockrat papper. Dra bort pappret som kakan gräddats på. Låt den kallna. 6. Rör matfett och florsocker poröst till fyllningen. Klicka i marsánkrämen, lite i taget. 7. Bred fyllningen på kakan och rulla ihop den. Låt kokosrullen ligga kallt innan den ska skäras.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • gottgris 4 juli 2008

    den var underbart god till kaffet, får 5 stjärnor av mig

  • hogdala214 16 maj 2009

    Mmmm. Tag lite mindre av margarinet i fyllningen eftersom jag inte gillar så smörig smak. Jag skivade min och la den ifrysen. Jättegott att äta lite halvtinad. Perfekt glutenfri!

  • gds877 29 september 2010

    Brukar baka denna är perfekt efter middagen till kaffet. Förvarar den i frysen, en riktig godisbit.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.