Instruktioner
Ugnstemperatur:250grader C eller
varmluftsugn:200grader
Så här gör du:
1. Vispa ägg och socker pösigt.
2.Blanda kokosflingor, mjöl och bakpulver. Vänd ner blandningen i smeten.
3.Bred ut smeten på ett bakplåtspapper i en långpanna, 30 gånger 40 cm.
4. Grädda mitt i ugnen c:a 5 minuter.
5. Stjälp upp kakan på sockrat papper. Dra bort pappret som kakan gräddats på. Låt den kallna.
6. Rör matfett och florsocker poröst till fyllningen. Klicka i marsánkrämen, lite i taget.
7. Bred fyllningen på kakan och rulla ihop den. Låt kokosrullen ligga kallt innan den ska skäras.
den var underbart god till kaffet, får 5 stjärnor av mig
Mmmm. Tag lite mindre av margarinet i fyllningen eftersom jag inte gillar så smörig smak. Jag skivade min och la den ifrysen. Jättegott att äta lite halvtinad. Perfekt glutenfri!
Brukar baka denna är perfekt efter middagen till kaffet. Förvarar den i frysen, en riktig godisbit.