Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokossorbet med lime och likör

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

God dessert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sockerlag: Blanda vatten, socker och glykos till sockerlagen, i en kastrull. Koka upp. Låt svalna,spara den sockerlag som ej används i kylskåp.
  2. Sorbeten: Blötlägg gelatinbladen. Värm hälften av sockerlagen och smält ner gelatinbladet. Blanda alla ingredienser.
  3. Frys smeten i glassmaskin eller ställ i frysen. I frysen får smeten röras då och då, annars blir sorbeten för hård.
  4. Tips Om sorbeten blir för hård så mixa den ett ögonblick i matberedare.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.