För er som gillar chokladbitar som co-co och bounty, ni kommer gilla detta!
Instruktioner
- Blanda smör, sirap, florsocker och grädde i en kastrull och låt blandningen sjuda i 5 minuter.
- Rör ner kokosen i blandningen och blanda väl. Slå upp smeten på bakpapper och forma till en kaka som är ca 1 ½ cm tjock.
- Ställ den i kylen tills den kallnat och skär den sedan i avlånga munsbitar.
- Smält chokladen och blanda den med kokosfettet. Ta kastrullen av värmen och ställ den lite på kant (t.ex. mot en skärbräda) så att chokladen samlas på ena sidan.
- Doppa kokosbitarna i chokladen och vänd dem runt (använd t.ex. två gafflar). Låt bitarna rinna av lite och lägg dem på ett nytt bakpapper tills chokladen stelnar.
- Förvara kakorna i kylen.
Publicerat den
1 augusti 2009
Liknande recept
Skriv kommentar