En riktig drömtårta som smakar underbart!
Instruktioner
- Rör smör och socker mjukt. Tillsätt kokosmjölken. Vispa äggulorna med vaniljsockret. Blanda ihop med smörblandningen, tillsätt vetemjöl och bakpulver. Vispa äggvitorna hårda, blanda ner dem försiktigt i smeten. Smöra och bröa en hjärtformad bakform och häll i smeten. Grädda kakan i 175º ca 30 minuter. Låt kakan svalna.
- Fyllning: Vispa grädde, socker och vaniljsocker.
- Glasyr: Vispa äggvitorna till skum, blanda försiktigt ner sockret och därefter salt, vaniljsocker och sirap. Fortsätt vispa tills vitan är hård.
- När kakan svalnat dela den i två delar. Lägg gräddfyllningen mellan bottnarna. Bred glasyren ovanpå och på sidorna, strö över kokos.
Publicerat den
15 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar