Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokostoppar med lakrits

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Klassiska kokostoppar med en touch av lakrits.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Smält smöret i en kastrull. Blanda i lakrits och 1 dl av sockret och låt det svalna. Tillsätt resten av sockret, ägg och kokosflingor. Låt stå och svälla i 10 minuter.
  3. Klicka ut toppar på ett bakplåtspapper med hjälp av två skedar. Grädda mitt i ugnen tills de fått fin färg, ca 10 minuter. Låt kallna på galler.
  4. Hacka chokladen och smält den i en skål över hett vattenbad eller 2 minuter i mikron.
  5. Doppa botten på kakorna i chokladen och låt dem stelna på ett bakplåtspapper.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.