Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokostoppar med lime och chocklad

(1 kommentar)  
Skriv ut

Jättegoda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sät ugnen på 175 grader.
  2. Tvätta limefrukten noga och riv skalet på ett rivjärn. Smält smöret, vispa ägg och socker pösigt. Blanda i kokos, lime och smör. Låt smeten svälla i ca 30 minuter.
  3. Klicka ut smeten på pappersklädda plåtar och grädda på 175 grader i cirka 10 minuter. Låt kakorna svalna!
  4. Smält chockladen i mikron eller i vattenbad och rör om då och då.
  5. Ringla smält chocklad över kokostopparna eller doppa dem i chokladen efter att de har svalnat. Smaklig spis!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • SandraPB 25 oktober 2011

    Mycket goda! Jag kunde inte sluta äta dom!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.