Enkel fiskrätt som smakar underbart med få ingredienser. Den serveras i skolans matsal och är en favorit.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Gjort denna maträtt i går. Smakade jätte gott. Lade till lite dill i såsen och kryddade med citron peppar i stället för salt och peppar.
jättegott var detta...även fast jag kryddade lite extra med allt! hade i mycket dragon bland annat! kommer göra detta fler gånger..LÄTTLAGAT! en 5 i betyg!!
Supergott, jag dubblade allt utom fisken, då räckte det till 3 rejäla vuxenportioner, alla vill ha mycket sås ;-)
Kompletterade med brynt hackd gul lök blandat med lättfräst bladspenat. Smaksatte Milda Fraichesåsen extra med ½ pressad vitlöksklyfta och serverade med fullkornsris och en saftig tomatsallad med hackad lök, persilja och vinägrette. Fantastiskt lätt, gott och jättepopulärt! Ett recept i min favoritmapp! Ulla-Britt
Gud så gott. Vi har ätit detta till lunch idag. Detta kommer jag att göra många gånger. 5 i betyg från oss.
Gjorde denna maträtt idag, med ris. Det blev gott! :)
Fem av fem solar. Min pojkvän påstod att det var den godaste fisk han någonsin ätit :) Gjorde på hoki
(även jag hade i vitlök och bladspenat)