Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dragonfisk à la Inga

(8 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel fiskrätt som smakar underbart med få ingredienser. Den serveras i skolans matsal och är en favorit.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvtina fiskblocket och skär det i centimetertjocka skivor. Lägg dessa i en smord ugnsfast form. Pressa citronsaft över och salta och peppra. Strö dragon över fisken.
  2. Vispa ihop mjöl och mjölk och rör ner det i crème fraichen. Bred blandningen över fisken.
  3. Sätt in formen i 225 grader i ca 20 minuter. Servera fisken med ris eller kokt potatis och en färggrann sallad.

Liknande recept

Kommentarer (8)

  • bofink35 10 augusti 2009

    Gjort denna maträtt i går. Smakade jätte gott. Lade till lite dill i såsen och kryddade med citron peppar i stället för salt och peppar.

  • loppan35 14 augusti 2009

    jättegott var detta...även fast jag kryddade lite extra med allt! hade i mycket dragon bland annat! kommer göra detta fler gånger..LÄTTLAGAT! en 5 i betyg!!

  • Ostbitenthn 20 augusti 2009

    Supergott, jag dubblade allt utom fisken, då räckte det till 3 rejäla vuxenportioner, alla vill ha mycket sås ;-)

  • Foodcare 26 augusti 2009

    Kompletterade med brynt hackd gul lök blandat med lättfräst bladspenat. Smaksatte Milda Fraichesåsen extra med ½ pressad vitlöksklyfta och serverade med fullkornsris och en saftig tomatsallad med hackad lök, persilja och vinägrette. Fantastiskt lätt, gott och jättepopulärt! Ett recept i min favoritmapp! Ulla-Britt

  • lena4 2 december 2010

    Gud så gott. Vi har ätit detta till lunch idag. Detta kommer jag att göra många gånger. 5 i betyg från oss.

  • Biinii 21 oktober 2012

    Gjorde denna maträtt idag, med ris. Det blev gott! :)

  • gellie 18 oktober 2013

    Fem av fem solar. Min pojkvän påstod att det var den godaste fisk han någonsin ätit :) Gjorde på hoki

  • gellie 18 oktober 2013

    (även jag hade i vitlök och bladspenat)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.