Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karibisk fläskfilé med kokt ris

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fläskfilé är alltid gott och är roligt och lätt att variera...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp en stekpanna med höga kanter och fräs lök, chili, paprika och ananas mjuka i curry och lite olja.
  2. Plocka upp grönsaker och tillsätt lite mer matfett.
  3. Bryn fläskfiléskivorna på båda sidor. Tillsätt buljong och kokosmjölk.
  4. Koka upp, lägg i grönsaker, sänk värmen, sjud i ca 10 min.
  5. Servera med nykokt ris.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Lennart_58 29 augusti 2009

    Detta var en underbar rätt som kommer att tillagas väldigt väldigt ofta, tack tack. 5 p.

  • mobi 16 november 2009

    Vad härligt med enkla och goda recept. Full pott, 5 poäng.

  • nannami 24 mars 2010

    Jättegott! Jag tog lite mindre curry för jag tycker det kan bli lite starkt när man har "färsk" curry. Se´n är jag lite försiktig när det gäller att värma paprika. Jag tycker lätt den blir mjuk och "slemmig" om den får värmas för länge. Jag fräste den lite snabbt se´n hällde jag i den ganska sent i tillagningen. Enkelt att laga, så det passar bra även en vardagskväll! Detta kommer hamna bland våra favoritrecept.

  • Serentia 20 november 2012

    Jättegott! lite svårt att veta vilken curry man skulle använda så valde till slut en av santa marias curry påsar, kommer inte ihåg vilken. Kommer definitivt att göra detta igen :)

  • DoktorCatherine 21 april 2013

    Jag hade ingen fläskfilé hemma så jag använde kycklingfilé istället - blev jättegott. Ska prova med fläskfilé nästa gång. Tack för receptet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.