Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokt höns

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Lägg hönan i en rymlig kastrull, täck med kallt vatten och koka upp. Slå av vattnet och skölj kastrull och höna. Koka upp i nytt vatten, skumma väl och tillsätt grönsakerna ansade och skurna i bitar samt kryddorna. Koka sakta på låg värme tills benen lossnar lätt, efter ungefär 1-2 timmars koktid.Tag upp hönan och tranchera i portionsbitar. Avsluta buljongen som soppa eller sås och servera till det skurna köttet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.