Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad kolja med kapris

(1 kommentar)  
Ugnsbakad kolja med kapris Ugnsbakad kolja med kapris Ugnsbakad kolja med kapris
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En snabblagad och god fiskrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg fisken i en ugnsfast form med tomater, kapris och lök runt om. Salta, peppra och häll över grädden. Stek i ugnen på 200°C i 15 minuter. Ös ev fisken efter halva tiden. Servera med kokt potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mormorfia 30 mars 2017

    Mycket gott och lättlagat. Bytte ut salladslök mot purjolök och havregrädde i st f vanlig grädde. Gick utmärkt. Kommer jag att göra flera ggr. Mormor Fia

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.