Vi har valt kummel till mandelfisken, men det går förstås också bra att ta en annan typ av vit fisk.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader. Dela fiskfilén i portionsbitar och vik tunna delar mot varandra så att bitarna blir så jämntjocka som möjligt. Lägg dem i en ugnsäker form. Salta och peppra.
- Blanda rivet bröd med mandelspån och citronskal. Strö blandningen på fisken och droppa över olja. Lägg en kvist tomater bredvid fisken. Stek mitt i ugnen 10-12 minuter.
- Blanda dressingen. Servera fisken med färskpotatis, sockerärter, sallad och dressing
- Ca 435 kcal, varav ca 14 g fett, 40 g kolhydrater, 36 g protein
Publicerat den
27 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Återkommer till det här receptet varje gång jag hittar kummel i fiskdisken. Någon citronolivolja har jag inte och som oftast serverar jag med klyftpotatis.