Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

kokt fransyskastek

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Gott, riktig husmanskost som klarar sig själv när man gör annat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll vattnet, buljongtärningarna, kryddorna, sojan, messmöret och sylten i en gryta och koka upp. Lägg i köttet och koka upp. Låt småputtra i 1-1½ tim. under lock.
  2. Ta upp köttet som skivas. Red av såsen med mjölet utrört i lite vatten.
  3. Serveras med kokt potatis, kokta grönsaker, inlagd gurka och en god sallad. .

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.