Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Koka om frysta kräftor

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 1 dag
Skriv ut

Frysta kräftor blir som nykokta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten, salt, socker och öl. Lägg i dillfrön och dillkronor och koka i 10 minuter.
  2. Låt lagen svalna, ta upp dillkronorna.
  3. Tina de frysta kräftorna något och häll bort så mycket av den gamla lagen som möjligt. Lägg ner kräftorna i den nya lagen.
  4. Ställ i kylskåp i 1 dygn, låt kräftorna tina i den nya lagen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.