Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokta rödbetor med Crème fraiche.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En mycket god och smakrik förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Skrubba rödbetorna och koka de mjuka i saltat vatten. När rödbetorna är kokta skalar du de lätt genom att trycka ut de ur skalet (plasthandskar är att föredra så slipper du röda fingrar). Servera de varma rödbetorna med crème fraiche och flingsalt. Ett tips är att skära rödbetan platt i botten så den kan stå på tallriken.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anny64 11 augusti 2008

    Jamen herregud va gott!! Varför har jag inte provat detta förut. Nu kommer man att äta rödbetor så man får ont i magen.. :-) Tack för ett enkelt och jättegott recept!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.