Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokta rödbetor med getostkräm

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

När du vill äta vegetariskt eller som en förrätt modelll "lite annorlunda". Gott är det!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka rödbetorna 20-45 min (beronde på storlek). Spola i kallvatten och dra av skalet. Dela i halvor.
  2. Skär bort det vita höljet på chevréosten och mixa osten ihop med oregano, honung och vaniljsocker. Smaka av med salt.
  3. Lägg upp rödbetshalvorna på ett fat och klicka på getostkrämen, peppra. Dekorera ev. med oreganokvistar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • evaullabritt 4 februari 2011

    Äter LCHF, så varken honung eller rödbetor passar mig. Men eftersom jag älskar färska rödbetor blev det ett undantag idag. Lite rödbetor och mycket kräm, dock utan honung.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.