Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokta rödbetor med svartvinbärsdressing och getost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Liksom jordärtskocka är betor jättegoda i kombination med fänkålsfrön. Här kontrasteras smaken av en angenäm syrlighet och kärvhet från vinbären. Bra vegorätt och passar till många olika saker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka betorna helt färdiga i saltat vatten. Låt svalna något och skala dem.
  2. Värm upp gelén i en kastrull på låg värme med vinäger, fänkålsfrön och lök. Tillsätt oljan och rödbetorna och blanda. Smaka av med salt och peppar.
  3. Lägg upp på ett fat och toppa med smulad getost och timjan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.