Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokosstekt kycklingfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Kycklingfilé med smak av kokos.

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset enligt anvisning. Lägg brytbönorna ovanpå riset när ca 5 minuter återstår av koktiden. Kydda kycklingfiléerna med salt och kajennpeppar. Vänd filéerna först i uppvispat ägg och sedan i kokos. Stek kycklingfiléerna ca 8 minuter på båda sidor. Kontrollera att de är genomstekta och köttsaften är klar utan rosa inslag. Häll på kokosmjölk och låt småputtra under lock ca 10-15 minuter. Servera kokosstekta kycklingfiléerna med bönriset och sweet chilisås.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kafferasten 12 mars 2010

    Alltd lika gott med kyckling.. en variant med kokos har jag testat, men det var så länge sedan. Ska prova ditt recept:)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.