Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kola- och kardemummasnittar

 
  • Serverar: 40 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Mycket goda och man "kastar" ihop dem på kort tid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Mixa mjukt smör, råsocker, vaniljsocker, ljus sirap, kardemumma och ingefära i matberedare eller med elvisp.vTillsätt mjöl och bikarbonat och blanda in helt kort.
  2. Stjälp upp på mjölat bakbord, dela i 3 bitar och forma till plåtlånga längder. Lägg på bakpappersklädda plåtar och baka i 10-12 minuter.
  3. Låt svalna något och skär sedan i bitar. Förvara kakorna i burk med tätslutande lock. Kakorna går att frysa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.