Underbart saftiga bullar som ger mersmak. Måste erkänna att det verkligen är antibantarbullar, men ack så goda. Serverade med kaffe och glögg till jul så gör ni succé. Själv gör jag dem hela året men utesluter då saffran och dubblar istället kardemummamängden. Jag rekommenderar aluminiumformar så de jäser på höjden.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Hej! Springer omedelbart till affären och köper kolasås. Här ska bakas, de låter himmelskt goda. Jag återkommer med bedömningen. Ha det gott! MVH Imminn
Lycka till! En liten varning är att dom kan vara beroendeframkallande! :)
Jag säjer bara himmelskt goda. Det är nog något med det godaste i "bullväg" jag har ätit. Ni får självklart en 5a i betyg. Ha det gott! MVH// Imminn
Har du provat att göra dem utan saffran? Saffran gillas inte här hemma.....
Har du provat att göra dem utan saffran? Saffran gillas inte här hemma.......
Det går helt perfekt! Öka gärna mängden kardemumma om ni utesluter saffran.
Dessa måste jag ju testa:)hur mycket kolasås sätter du ungefär i varje bulla?
Hej! Till en deg gick det åt ca 1 dl kolasås. Så det blir drygt 1 tsk per bulle. Lycka till!