Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kolbullar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Skogshuggarmat från förr och lagas över öppen eld med järnspanna

Ingredienser

Instruktioner

Blanda mjöl, salt och vatten Stek lite av fläsket och slå på smeten Vänd kolbullen Servera med lingonsylt och smör.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Reiko 1 november 2011

    Otroligt gott med kolbulle! Extra mysigt att ta den gamla järnpannan, sätta ett längre skaft i skaftet (typ en kraftigare björkpinne) och hälla i smeten i järnpannan som hålls över öppen eld! Perfekt på utflykterna :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.