Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kolgrillad biff med spansk potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grillat kött är härligt! Här serveras en biff tillsammans med en spansk inspirerad potatissallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Spansk potatissallad: Blanda olivolja och vinäger. Skiva i de varma, kokta färskpotatisarna i dressingen. Pressa i vitlöken.
  2. Skölj, kärna ur och skär paprikorna och tomaterna i mindre bitar. Vänd i paprika, tomat och oliver i potatissalladen.
  3. Riv basilikan i mindre bitar och vänd ner. Tillsätt salt och peppar.
  4. Ostkräm: Blanda den fint rivna osten med yoghurten och smaka av med salt och peppar.
  5. Grilla köttet och krydda med salt och peppar. Servera sedan med salladen och ostkrämen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.