Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kolgrillad chimichurri-sandwich

 
Skriv ut

En kolgrillad flankstek med chimichurri. Det självklara valet när grillsäsongen dragit igång.

Ingredienser

Instruktioner

1. Börja med att skära tomater och lök i skivor. 2. Salta, peppra, och tillsätt olja och vinäger. 3. Börja sedan blanda chimichurrin. 4. Skär ned persilja, chili, timjan och rosmarin i en skål. 5. Tillsätt olja och vinäger och smaka upp med salt och peppar. 6. Dags att grilla. 7. Grilla ditt kött på hög värme i stekpanna eller på grillen. 8. Grilla det i ca 2-3 min på vardera sida (medium rare) innetemperatur 50 grader 9. Låt köttet vila i ca 15 minuter efter tillagning. 10. Grilla sedan ditt bröd i ca 30 sekunder på vardera sida. 11. Servera din smörgås med uppskivat kött, tomatsallad, bladspenat och den härliga chimichurrin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.