Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Koljafilé i ugn

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabb, enkel och mycket läcker fiskrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Doppa fisken i uppvispat ägg Vänd fileerna i en blandning av ost, ströbröd, salt och peppar.
  2. Smörj en eldfast form och lägg iden panerade fisken.
  3. Stek i ugn, 225 graden 10 minuter
  4. Slå på grädden så den kanppt täcker fisken
  5. In i ugnen ytterligare 10 min

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Bjorn2 28 januari 2010

    Det står inte att man ska ha grädde med i Ingredienslistan. Hur mycket ska det vara och vilken slags grädde? Funkar det utan om man nu inte gillar att ha fet grädde i sin mat?

  • monix 19 juli 2011

    Hej" Grädde ca 3 dl, den skall täcka fisken. går nog bra med mager grädde! Grädden skall ju täacka fisken.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.