Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Koljafilé med ört- och fetaosttäcke

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Koljan hör till släktet torskfiskar. Den har ett ljust, fint och dessutom väldigt magert kött. Receptet går ju naturligtvis bra med vilken fisk som helst, så låt smaken få avgöra. Lycka till!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Hacka örterna och blanda med crème fraiche. Smula i fetaosten. Blanda till sist ner salt.
  2. 2. Fördela blandningen på filéerna och grädda mitt i ugnen, på 175 grader i cirka 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.