Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Koreansk biffsaute

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 4 timmar
Skriv ut

En given favorit hemma på middagsbordet hemma hos oss. Tänk på att köttet skall marineras i 2-4 timmar.

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i 5 cm långa strimlor. Gör marinaden. Skiva löken tunt coh blanda den med socker, soja, olja och sesamfrö i en skål. Pressa i vitlöken och krydda med peppar. Lägg ner köttet i marinaden. Vänd köttet några gånger. Lägg en bit folie över och marinera 2-4 timmar. Ansa paprikorna och skär i tunna ringar. Hetta upp oljan i woken och tag upp köttet ur marinaden och stek det hastigt i omgångar. Tillsätt paprikan och låt den hastigt steka med. Garnera med bladpersilja och servera med ris eller nudlar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.