Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

koreansk kötträtt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta är en god och lättlagad gryta som jag lärt mig av mammas väninna. Alla ingredienser blandas och står i kylen över natten. Sedan är det bara att steka tills köttet är klart.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kött i strimlor. Hacka purjolök och vitlök. Blanda ihop med övriga ingredienser. Låt stå i kylen över natten.
  2. Stek i gryta tills köttet är klart. Servera tillsammans med ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.