Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korintflarn

 
  • Serverar: 50-60 portioner
Skriv ut

Att ha korinter i flarn är lite annorlunda. De här blir läckert spröda. Är lättbakade och goda att äta till bl a frukt-och eller glassefterrätter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör och socker. Tillsätt övriga ingredienser och klicka ut den färdiga smeten glest på bakplåtspappersklädd plåt.
  2. Platta till dem med fingret och grädda i 175ºC tills kakorna börjar få lite färg i kanterna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.