Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kornris med trattisar till fisk kött med mera

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Kornris är nyttigt. Det är ett gott och bättre alternativ än ris för alla oss som vill äta nyttigt och speciellt bra för den som äter diabeteskost

Ingredienser

Instruktioner

  1. Följ receptet på paketet för att laga kornris till fyra personer. Tillsätt trattkantareller delade i mindre delar samtidigt med riset. Koka enligt receptet Tillsätt lite olja när grynen har kokat klart Servera riset varmt till fisk, kött, korv etc.
  2. Jag har också använt rester från trattkorngryn i en tomat soppa för att få den matigare och godare vid något tillfälle

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.