Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korpadalens Carabonara

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ett lite annorlunda, men ändå väldigt gott recept på carabonara. Blir inte så "såsig", utan mer krämig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan i lättsaltat vatten med olja i enligt anvisningarna på paketet.
  2. Skölj och strimla purjolöken. Fräs den mjuk i lite margarin. Lägg åt sidan.
  3. Skär bacon i bitar och stek det utan margarin. Lägg åt sidan på ett hushållspapper.
  4. Häll av pastan och häll pastan tillbaka i grytan.
  5. Blanda ägg och grädde och häll blandningen i pastan.
  6. Häll i övriga ingredienser och krydda med salt och rikligt med svartpeppar.
  7. Värm upp maten utan att det får koka.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.