Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korv- och böngryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God och enkel gryta, som går att variera hur man vill!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda kidneybönor, majs och krossade tomater i en kastrull och låt det koka upp och stek samtidigt på korv och lök i en stekpanna. (Har du en bra gryta kan du först fräsa på korv och lök där och sedan hälla i de andra ingredienserna). Blanda sedan ner korven och löken i kastrullen och låt det koka ihop i ca 5 min. Klart!
  2. Tips: Man kan även prova att ha i lite chilisås för att få ännu mer sting i grytan.
  3. För att göra receptet GI-vänligt så ta bara bort majsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.