Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korv- och rotfruktslåda med pepparrotskräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Härligt smakrik rätt där allt görs i en form i ugnen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 220 grader.
  2. Skala och skiva rotfrukter och lök i fina skivor. Skär även korven i lagom tunna skivor. Smöra en ugnsfast form och varav rotfrukter, lök och korv. Salta lätt mellan lagren. Häll över grädden.
  3. Gratinera i ugnen i ca 45 minuter. Lägg på ett foliepapper om gratängen får mycket färg (vill du ha i pepparroten från början river du ner några cm av den direkt i grädden innan den hälls över gratängen).
  4. Blanda ihop créme fraiche och riven pepparrot.
  5. Servera gratängen med en grön sallad och pepparrotskräm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.