Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korv bolognese

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den annars köttfärsbaserade bolognesen får ny smak här med Italiensk salsiccia.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dra av korvskinnet och skär korv, skalad lök, morot och rotselleri i små bitar. Fräs löken mjuk i oljan utan att den tar färg, ca 5 minuter. Tillsätt morot, selleri och korv och stek under omrörning ytterligare ca 3 minuter.
  2. Tillsätt smulad buljongtärning, hackade vitlöksklyftor, lagerblad, basilika, tomater och vin. Koka upp under omrörning och sjud sedan på svag värme under lock ca 25 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  3. Garnera blognesen med strimlad persilja och servera med nykokt pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.