Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En underbar rätt som vi bara kastade ihop av det vi hade hemma och den blev väldigt populär

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva falukorven i ca ½ cm skivor. Skiva även tomaterna i likadana skivor. Hacka löken grovt. Rör ihop matgrädde, senap,salt,peppar, och bostongurkan. Varva sedan allt i en ugnsfast form och avsluta med den rivna osten. Sätt in formen i 200 graders värme i ca 30 minuter och servera med kokt potatis eller ris. Klart att äta!
  2. Kommentera gärna när ni smakat och lagat denna rätt betygsätt den gärna också.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sofia8901 16 mars 2011

    Det var en väldigt god korvrätt =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.