- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
En vardagsfavorit som räcker åt hela familjen.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
Skala potatisen, skär i mindre bitar och koka nästan mjuk i lättsaltat vatten.
Skär korvarna i ca i 1 cm tjocka skivor.
Skiva löken tunt och dela svampen i kvartar.
Hacka de soltorkade tomaterna fint.
Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek korven, löken och svampen tills de börjar få lite färg.
Blanda ner osten och de soltorkade tomaterna och lägg i ena halvan av en ugnssäker form.
Häll bort vattnet från potatisen och blanda med senap och crème fraiche.
Krydda med salt och peppar.
Lägg upp potatisen bredvid korven i gratängformen.
Gratinera i ugnen tills gratängen börjar få färg.
- Servera med en sallad.
Publicerat den
25 oktober 2014
Liknande recept
Skriv kommentar