Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korv och svampgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God, billig gryta. Bra att lägga i matlådan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva korven i 1/2-1 cm breda skivor. Stek dem tills de får lite färg. Lägg över på ett fat. Stek svampen tills den är gyllenbrun. Blanda i korven igen och häll över grädde och cream fraiche och bulljong. Stek ihop några minuter.
  2. Servera med spagetti och grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.