- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Barnens favorit! Perfekt då min dotter inte gillar lök :)
Instruktioner
- Skala potatisen och dela dem i mindre bitar. Koka upp i vatten på plattan tills potatisen är färdig.
Under tiden, skär korven i slantar och bryn i stekpanna.
- När korven fått färg, lägg den lite åt sidan i stekpannan och häll i lite mer margarin, Tillsätt mjölet i margarinet och vispa ut så det inte blir klumpar. Häll snabbt i grädden och rör om med korven. Tillsätt mjölk efter eget tycke, tills det inte är för tjockt eller för rinnigt. Tänk på att det ska vara ganska krämigt!
- Smula i buljongen och ha i vitpeppar och salt efter smak. Tillsätt ketchupen och låt pyttra nån minut. Obs INGEN svartpeppar!
Publicerat den
24 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar